Uw aankoop of Lease van onze producten

Bij Koop of Lease kunt u kiezen:
Uw aankoop af te halen, te laten bezorgen of te laten bezorgen plus montage, indien van toepassing.

Bij lease

Bij Leisure Lease kiest u voor een operational leasecontract van 12 of 24 maanden. U kunt dan kiezen voor maandelijkse incasso of wekelijks voor een lager bedrag. Gedurende de looptijd heeft u volledige garantie op onderdelen, werk en voorrijkosten. Na afloop van het contract kunt de apparatuur overnemen tegen betaling van 1 maandtermijn. De volledige voorwaarden vind u beneden op deze pagina.

Bij Koop

Bij koop heeft u 1 jaar garantie op onderdelen en werk. U dient het defecte toestel bij ons in te leveren of op te sturen naar:

Installatie ter plekke gaat tegen een voorij-tarief dat afhankelijk is de afstand, met een maximum van € 125,00

Covid test sets

Onze Covid-tests worden met de grootste zorg verzonden en kunnen om reden van hygiëne en besmettingsgevaar niet teruggezonden worden. Wij kunnen niet zien wie deze in handen heeft gehad en daarmee nemen geen enkel risico mee. 

Net als ongebruikte medicijnen wel retour worden genomen, maar niet meer om uit te geven aan een andere patiënt en dus vernietigd moeten worden. Zo willen wij risico's uitsluiten en onze klant de waarborg geven zij een veilig product te kopen.

 

SAG b.v.

Afd Perco Sanitiser

Euterpelaan 7

5344 CA Oss

 


Bestellen

Koop: Aanbetaling van 50% bij opdracht en overige 50% voor levering. Voorraadgoederen 100% vooruit of Indien afgesproken, op factuur maximaal 8 dagen betaaltermijn.

Lease: Na goedkeuring van de aanvraag, betaling van 1 borgmaand bij bestelling, betaling bezorging en montage 1 week voor levering.         Overige maandtermijnen via automatische incasso.


Bekabeling

Voor een Sanitiser dient een stopcontact in de buurt aanwezig te zijn.

Alle informatie over bekabeling en aansluiten aan een tourniquet of andere toegangspoort kunt u vinden op onze PERCo website.

Inclusief tips, projecten bij onze klanten, koppelingen met software systemen, technische informatie en cad tekeningen.

 


Montage

De plaatsing van Sanitisers is eenvoudig, deze kunnen worden opgehangen, op een zuil gezet worden of staan zelfstandig.

 


Installateurs en wederverkopers

Installateurs en wederverkopers van SAG en PERCo zijn zelf verantwoordelijk voor de communicatie met en levering aan hun klanten.


Lease voorwaarden


200423 Sanitiser Lease V 1
PDF – 750,7 KB 914 downloads